Bewertungen von Tai-yang Tilburg

Neue Beurteilungen

5.0
Marc
14 Mai 2024

Lekker eten, bestelling op tijd klaar. Goede portie's

Ton
13 Mai 2024

Makkelijk online bestellenđŸ‘đŸ»

Anita
10 Mai 2024

Super, we komen zeker terug

van Roovert
29 April 2024

Was erg lekker.

Peter
24 April 2024

Chinese rijsttafel met bami en babi pangang van spek besteld. Beide waren heerlijk.

Kowai Cheung
21 April 2024

Alles was perfect!

Karel
9 April 2024

Heerlijk, zoals altijd !!

Claire
1 April 2024
Ton Buijs
25 MĂ€rz 2024

Zoals altijd heerlijke bami en knetterverse en heerlijke tjap tjoy. Helaas zat de atjar voor meer dan de helft gevuld met vocht en was deze weer te zoet naar onze smaak.

RonaldS
23 MĂ€rz 2024

Positief: bestelling op tijd klaar, smaak, kwaliteit van pisang goreng. Verbeterpunt: het eten was niet warm, ondanks beperkte reistijd. Jammer, want anders had dit Ă©Ă©n van de beste ervaringen met een Chinees restaurant in de afgelopen paar jaar kunnen zijn!

Arno Klomp
18 MĂ€rz 2024

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Ditmaal Babi Spek met grote nasi.

Eefjuh
14 MĂ€rz 2024

Kip kerrie met witte rijst was heerlijk en lieve bediening!❀

Daisy
9 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten, bestelling was op tijd klaar. Helemaal top !!

Johan
9 MĂ€rz 2024
Wil Bosgoed
5 MĂ€rz 2024

Goed eten en optijd voor afhalen.

Nnn
28 Februar 2024
Jessica
27 Februar 2024
Herman
19 Februar 2024

Prima service, heerlijk eten

Yolanda
18 Februar 2024
Berry van der Meijden
9 Februar 2024

Zoals altijd weer heerlijk. We hebben er echt van genoten !!

Frank Pols
5 Februar 2024

Afhaal tijd was niet correct. Hebben nog een klein half uur extra moeten wachten.

Verhagen
4 Februar 2024

Heerlijk gegeten, grote porties!! Voor herhaling vatbaar.

Susan
30 Januar 2024
HME
27 Januar 2024

Alles ok

Anne Lucassen
6 Januar 2024

Geweldig gegeten! Bijzonder lekker. Ik kan geen verbeter puntjes geven.Dit gaan we meer bestellen. Ontzettend goed verzorgd

Karel Jansen
2 Januar 2024

Heel lekker maar wel genoeg voor twee dagen !!

Marc
2 Januar 2024

Kwalitatief zeer goed eten met zorg bereid. Ga vooral zo door voor mij nu al een van de betere chinezen in Tilburg en omstreken.

Marion
1 Januar 2024
Ton Buijs
22 Dezember 2023

Wij bestellen heel geregeld al in de ochtend voor 18.00 uur. We halen het ook altijd precies op tijd op. Altijd is alles super vers, heerlijk en echt goed warm. Dat was het deze keer niet, het was koud. Misschien te vroeg klaargemaakt! Het stond al klaar toen ik (op tijd) kwam afhalen.

Walter Lindt
5 Dezember 2023

loempia's waren echt lekker had besteld 1/4 nasi en 1/4 bami maar was alleen nadi

Ad
5 Dezember 2023

Deze keer niet lekker gegeten , tijdens het ophalen na een bestelling via website nog minstens een kwartier moeten wachten waarin veel heen en weer geschoven werd met onze bestelling. Het eten was daardoor niet meer echt warm en de porties waren ook beduidend kleiner als eerder. Helaas was deze keer de sinterklaas chinees met de familie geen succes

Jamie
3 Dezember 2023

We hebben heerlijk gegeten!

Dick
30 November 2023

Helaas niet zo lekker. Jammer.

Angelique van Gool
27 November 2023

Lekker en veel.

Yolanda
27 November 2023
corne aarts
14 November 2023

Lekker gegeten, goede kwaliteit. verbeterpuntje, kip loempia beter uit laten lekken, zat nog teveel vloeistof in.

Francien vl
29 Oktober 2023
ACVDLOO
23 Oktober 2023

WE HEBBEN LEKKER GEGETEN IS VOOR HERHALING VATBAAR

Berry van der Meijden
17 Oktober 2023

Al het eten was weer overheerlijk en in ruime porties bereid. !! We hebben er echt van genoten, waarvoor veel dank !!

Jan
7 Oktober 2023

Afhaal besteld. Bami en nasi vergeten er bij te doen. Wordt niet gebracht, weer af komen halen. Alles koud toen weer terug was. Bon van 3 euro ter compensatie
.. Doe dan niks!!!!

Wilma Meulenberg-Broers
1 Oktober 2023

Goede zaak, netje personeel, kom er graag

Claudia
29 September 2023
Adjai
16 September 2023

Heerlijk gegeten, zoals altijd ...

Avzal
16 September 2023

Eten was heerlijk. Het was genoeg voor mij. Netjes op tijd klaar. Er stond op de website dat je vanaf 30 euro gratis kroepoek krijgt. Die heb ik helaas niet ontvangen. Verder geen opmerkingen.

Antwort von Tai-yang

Beste Avzal, u heeft gelijk. Boven de 30 euro hoort er kroepoek bij de bestelling te zitten. Ik denk dat we die zijn vergeten. Kunt u het de volgende keer bij de opmerkingen zetten? Dan zorgen wij ervoor dat u een kroepoek extra krijgt. Met vriendelijke groet, Taiyang

Jan Vinken
5 September 2023

erg lekker

Eruk
1 September 2023

Beste Chinees uit de regio. Altijd goeie kwaliteit heerlijke gerechten en ruime porties. Ga zo door mensen van TaiYang😀

Ron van Scheppingen
29 August 2023

De Loempia was vetter dan ik van Taiyang gewend ben. De Babi Ketjap smaakte niet naar Ketjap en we zijn er allebei beroerd van geworden.

Berry Druijts
28 August 2023

Het smaakte heeeeeeeerlijk. Ook de ophaaltijd klopte precies 👌👍

Evi Barning-Schoones
27 August 2023

Heerlijk eten maar vreselijk lange wachttijden. Vorige keer 2 uur gewacht. Nu via de site besteld. Zou tussen 18.30 en 18.40 klaar zijn. Duurde tot 19.05 uur

Rj
24 August 2023

*****

Schoenmakers
23 August 2023

Vriendelijk, gastvrij en heerlijk gegeten

Ton Aart
15 August 2023

Wederom lekker gegeten

Verheijen
15 August 2023

Was super,hebben heerlijk gegeten

corne aarts
13 August 2023

erg lekker, maar de kip loempia's komen te slap uit de verpakking, misschien iets langer uitlekken na het bakken?

Debbie Mols
13 August 2023

In mijn Loempia zat een hard stukje. Toen ik dat in mijn mond voelde was ik klaar met eten. Het lijkt wel een stuk afgebroken tand. Dit had ik echt niet verwacht.

Antwort von Tai-yang

Beste Debbie, het spijt ons om dit te horen van uw ervaring. In de loempia zit fijngesneden babi bangang vlees, we denken dat het een klein stuk bot is. We snappen dat u het niet had verwacht, onze excuses. We gaan erop letten. Met vriendelijke groet, Taiyang

Marc
1 August 2023

Lekker eten, ruim voldoende porties. Geen wachttijd. Dus al met al zeer goed

JvD
31 Juli 2023

Vriendelijk ontvangen. Gezellige drukte. Smaak is goed en je ontvangt grote porties.

Ton Van Aart
25 Juli 2023

Super lekker gegeten. Kom zeker terug.

Linda
25 Juli 2023

Lekker en goed volgens tijd !

Lydia
16 Juli 2023

Prima verzorgde afhaal maaltijden en zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit/

Cor Gootjes
9 Juli 2023

De Sang Kwak was weer overheerlijk net als de Chinese bami!

R.R.
2 Juli 2023

Zoals gebruikelijk goed en lekker!

Eric Verhoeven
1 Juli 2023
Anita
26 Juni 2023

Heerlijk, veel en vriendelijk!

Susan
20 Juni 2023
Corné
10 Juni 2023

lekkere goed gevulde kip loempia's besteld en opgehaald. Vriendelijke bediening

Berry van der Meijden
6 Juni 2023

De maaltijden waren weer overheerlijk, zoals altijd !!

Lennart
29 Mai 2023

Perfect op tijd klaar, goede kwaliteit, leuke variaties in de menus (met de echte klassiekers en leuke nieuwe gerechten) en 'waar voor je geld'.

Matthew
27 Mai 2023

Was erg lekker!

Hans van den Biggelaar
22 Mai 2023

Was weer heel lekker!

Berry van der Meijden
19 Mai 2023

Zoals altijd, heerlijke gerechten en daardoor ook zeer smakelijk gegeten. Tot de volgende keer !!

Rene Kox
15 Mai 2023

Goed

Harry van Beerendonk
15 Mai 2023

Kwaliteit was oke maar wij hadden redelijk grote bestelling die niet oke was. We hadden 1 extra kroepoek besteld bovenop de kroepoek die gratis was omdat bestelling hoger was dan €30.00. De betaalde kroepoek ontbrak bij bestelling. Twee maal kiploempia besteld maar er werden andere loempia's geleverd (vulling met stoofvlees dus GEEN KIP)

Antwort von Tai-yang

Beste Harry, het spijt ons heel erg om dit te horen. Door de drukte waren we de kroepoek vergeten en hadden we de verkeerde loempia's gegeven. Kunt u de volgende keer bij de opmerkingen zetten dat we dit verkeerd hadden gedaan? Dan zorgen wij ervoor dat u het krijgt bij uw volgende bestelling.

Ton Buijs
15 Mai 2023

Bestelling via site gisteren 09.30 uur geplaatst met afhaaltijd 17.50 - 18.00 uur. Ik was om 17.50 uur aanwezig en heb tot 18.30 uur moeten wachten tot mijn bestelling klaar was. En ja, het was druk maar als je besteld hebt via de site mét afgesproken afhaaltijd dan verwacht je dat je bestelling dan ook klaar is. Dit duurde veel te lang!!!!

Antwort von Tai-yang

Beste Ton, het spijt ons om dit te horen. Hier gaan we zeker op letten! Onze excuses.

Wilma Meulenberg-Broers
13 Mai 2023

Eventjes moeten wachten, maar dat was de moeite waard

Berry van der Meijden
6 Mai 2023

Zoals altijd, wederom superlekker en gevarieerd gegeten !! Tot de volgende keer.

Wobma
27 April 2023

Verse producten, heerlijke gerechten.

Berry
21 April 2023

De maaltijd stond precies op de afgesproken tijd klaar en was wederom overheerlijk !!

Natascha
24 MĂ€rz 2023
Harold
24 MĂ€rz 2023

Goed eten en rijsttafel voor 3 is genoeg voor 3. Voor 2 dagen..

A van Gool
14 MĂ€rz 2023

Alles was lekker en goed. En veel. Geweldig restaurant

Susan
12 MĂ€rz 2023
Wil van Duijn
4 MĂ€rz 2023

Lekker gegeten en keurig op tijd klaar

Jeffrey
4 MĂ€rz 2023

Had via de site besteld en stond op afgesproken tijdstip klaar. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit eten en rijkelijk gevuld met groente en kip!!! Een aanrader!!!

i. van den broek
27 Februar 2023

Blij dat ze eindelijk weer geopend zijn. Kom er al vanaf mijn jeugd jaren vanuit Tilburg en nu ik in Oisterwijk woon rijden we gewoon even op en neer. Dus dat zegt genoeg :-)

Berry van der Meijden
19 Februar 2023

Wederom heerlijk gegeten van de geweldige gerechten.

Ad
18 Februar 2023

Eten was heerlijk was alleen niet klaar op afgesproken tijd jamner

Adjai
14 Februar 2023

Heerlijk en veel gegeten ...

Robert
13 Februar 2023

Heerlijk!

Natascha
11 Februar 2023

Voor ons de eerste keer omdat we tijdelijk in de buurt wonen. Lekker gegeten, knapperige babi pangang. Komen zeker nog een keer terug.

Claudia
7 Februar 2023
Bianca
7 Februar 2023

Lekker eten.

L. v. Eijken
6 Februar 2023

Tip gehad van een kennis, we zijn woonachtig in Esbeek. Goede website en de bestelling was op tijd klaar. Was erg lekker, de moeite waard van het rijden naar Tilburg.

H.J. Meijer
27 Januar 2023

Eten was snel klaar. Vriendelijke dames achter de balie. Eten was goed warm met nog knapperige groente. Tot ziens :)

Henricus
12 Januar 2023

Uitstekende kwaliteit loempia’s en grote portie Bami. Prijs kwaliteit prima in orde. Ga zo door zou ik zeggen.

Ton Buijs
11 Januar 2023

Het was weer heerlijk. Persoonlijk mag van mij de atjar minder zoet, die vond ik eerder lekkerder

Patrik
2 Januar 2023

Lekker en veel voor weinig, vriendelijk personeel top!!!

Harry
17 Dezember 2022

Heerlijk eten, voor ons de vaste Chinees voor afhaal. Moeten er een stukje voor rijden maar zeker de moeite waard.

Adjai
16 Dezember 2022

Heerlijk gegeten.

Ton
27 November 2022

Helaas gedeeltelijk niet gekregen wat ik besteld had