AvaliaçÔes de Tai-yang Tilburg

AvaliaçÔes recentes

5.0
Angelique van Gool
27 novembro 2023

Lekker en veel.

Yolanda
27 novembro 2023
corne aarts
14 novembro 2023

Lekker gegeten, goede kwaliteit. verbeterpuntje, kip loempia beter uit laten lekken, zat nog teveel vloeistof in.

Francien vl
29 outubro 2023
ACVDLOO
23 outubro 2023

WE HEBBEN LEKKER GEGETEN IS VOOR HERHALING VATBAAR

Berry van der Meijden
17 outubro 2023

Al het eten was weer overheerlijk en in ruime porties bereid. !! We hebben er echt van genoten, waarvoor veel dank !!

Jan
7 outubro 2023

Afhaal besteld. Bami en nasi vergeten er bij te doen. Wordt niet gebracht, weer af komen halen. Alles koud toen weer terug was. Bon van 3 euro ter compensatie
.. Doe dan niks!!!!

Wilma Meulenberg-Broers
1 outubro 2023

Goede zaak, netje personeel, kom er graag

Claudia
29 setembro 2023
Adjai
16 setembro 2023

Heerlijk gegeten, zoals altijd ...

Avzal
16 setembro 2023

Eten was heerlijk. Het was genoeg voor mij. Netjes op tijd klaar. Er stond op de website dat je vanaf 30 euro gratis kroepoek krijgt. Die heb ik helaas niet ontvangen. Verder geen opmerkingen.

Reacção a Tai-yang

Beste Avzal, u heeft gelijk. Boven de 30 euro hoort er kroepoek bij de bestelling te zitten. Ik denk dat we die zijn vergeten. Kunt u het de volgende keer bij de opmerkingen zetten? Dan zorgen wij ervoor dat u een kroepoek extra krijgt. Met vriendelijke groet, Taiyang

Jan Vinken
5 setembro 2023

erg lekker

Eruk
1 setembro 2023

Beste Chinees uit de regio. Altijd goeie kwaliteit heerlijke gerechten en ruime porties. Ga zo door mensen van TaiYang😀

Ron van Scheppingen
29 agosto 2023

De Loempia was vetter dan ik van Taiyang gewend ben. De Babi Ketjap smaakte niet naar Ketjap en we zijn er allebei beroerd van geworden.

Berry Druijts
28 agosto 2023

Het smaakte heeeeeeeerlijk. Ook de ophaaltijd klopte precies 👌👍

Evi Barning-Schoones
27 agosto 2023

Heerlijk eten maar vreselijk lange wachttijden. Vorige keer 2 uur gewacht. Nu via de site besteld. Zou tussen 18.30 en 18.40 klaar zijn. Duurde tot 19.05 uur

Rj
24 agosto 2023

*****

Schoenmakers
23 agosto 2023

Vriendelijk, gastvrij en heerlijk gegeten

Ton Aart
15 agosto 2023

Wederom lekker gegeten

Verheijen
15 agosto 2023

Was super,hebben heerlijk gegeten

corne aarts
13 agosto 2023

erg lekker, maar de kip loempia's komen te slap uit de verpakking, misschien iets langer uitlekken na het bakken?

Debbie Mols
13 agosto 2023

In mijn Loempia zat een hard stukje. Toen ik dat in mijn mond voelde was ik klaar met eten. Het lijkt wel een stuk afgebroken tand. Dit had ik echt niet verwacht.

Reacção a Tai-yang

Beste Debbie, het spijt ons om dit te horen van uw ervaring. In de loempia zit fijngesneden babi bangang vlees, we denken dat het een klein stuk bot is. We snappen dat u het niet had verwacht, onze excuses. We gaan erop letten. Met vriendelijke groet, Taiyang

Marc
1 agosto 2023

Lekker eten, ruim voldoende porties. Geen wachttijd. Dus al met al zeer goed

JvD
31 julho 2023

Vriendelijk ontvangen. Gezellige drukte. Smaak is goed en je ontvangt grote porties.

Ton Van Aart
25 julho 2023

Super lekker gegeten. Kom zeker terug.

Linda
25 julho 2023

Lekker en goed volgens tijd !

Lydia
16 julho 2023

Prima verzorgde afhaal maaltijden en zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit/

Cor Gootjes
9 julho 2023

De Sang Kwak was weer overheerlijk net als de Chinese bami!

R.R.
2 julho 2023

Zoals gebruikelijk goed en lekker!

Eric Verhoeven
1 julho 2023
Anita
26 junho 2023

Heerlijk, veel en vriendelijk!

Susan
20 junho 2023
Corné
10 junho 2023

lekkere goed gevulde kip loempia's besteld en opgehaald. Vriendelijke bediening

Berry van der Meijden
6 junho 2023

De maaltijden waren weer overheerlijk, zoals altijd !!

Lennart
29 maio 2023

Perfect op tijd klaar, goede kwaliteit, leuke variaties in de menus (met de echte klassiekers en leuke nieuwe gerechten) en 'waar voor je geld'.

Matthew
27 maio 2023

Was erg lekker!

Hans van den Biggelaar
22 maio 2023

Was weer heel lekker!

Berry van der Meijden
19 maio 2023

Zoals altijd, heerlijke gerechten en daardoor ook zeer smakelijk gegeten. Tot de volgende keer !!

Rene Kox
15 maio 2023

Goed

Harry van Beerendonk
15 maio 2023

Kwaliteit was oke maar wij hadden redelijk grote bestelling die niet oke was. We hadden 1 extra kroepoek besteld bovenop de kroepoek die gratis was omdat bestelling hoger was dan €30.00. De betaalde kroepoek ontbrak bij bestelling. Twee maal kiploempia besteld maar er werden andere loempia's geleverd (vulling met stoofvlees dus GEEN KIP)

Reacção a Tai-yang

Beste Harry, het spijt ons heel erg om dit te horen. Door de drukte waren we de kroepoek vergeten en hadden we de verkeerde loempia's gegeven. Kunt u de volgende keer bij de opmerkingen zetten dat we dit verkeerd hadden gedaan? Dan zorgen wij ervoor dat u het krijgt bij uw volgende bestelling.

Ton Buijs
15 maio 2023

Bestelling via site gisteren 09.30 uur geplaatst met afhaaltijd 17.50 - 18.00 uur. Ik was om 17.50 uur aanwezig en heb tot 18.30 uur moeten wachten tot mijn bestelling klaar was. En ja, het was druk maar als je besteld hebt via de site mét afgesproken afhaaltijd dan verwacht je dat je bestelling dan ook klaar is. Dit duurde veel te lang!!!!

Reacção a Tai-yang

Beste Ton, het spijt ons om dit te horen. Hier gaan we zeker op letten! Onze excuses.

Wilma Meulenberg-Broers
13 maio 2023

Eventjes moeten wachten, maar dat was de moeite waard

Berry van der Meijden
6 maio 2023

Zoals altijd, wederom superlekker en gevarieerd gegeten !! Tot de volgende keer.

Wobma
27 abril 2023

Verse producten, heerlijke gerechten.

Berry
21 abril 2023

De maaltijd stond precies op de afgesproken tijd klaar en was wederom overheerlijk !!

Natascha
24 março 2023
Harold
24 março 2023

Goed eten en rijsttafel voor 3 is genoeg voor 3. Voor 2 dagen..

A van Gool
14 março 2023

Alles was lekker en goed. En veel. Geweldig restaurant

Susan
12 março 2023
Wil van Duijn
4 março 2023

Lekker gegeten en keurig op tijd klaar

Jeffrey
4 março 2023

Had via de site besteld en stond op afgesproken tijdstip klaar. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit eten en rijkelijk gevuld met groente en kip!!! Een aanrader!!!

i. van den broek
27 fevereiro 2023

Blij dat ze eindelijk weer geopend zijn. Kom er al vanaf mijn jeugd jaren vanuit Tilburg en nu ik in Oisterwijk woon rijden we gewoon even op en neer. Dus dat zegt genoeg :-)

Berry van der Meijden
19 fevereiro 2023

Wederom heerlijk gegeten van de geweldige gerechten.

Ad
18 fevereiro 2023

Eten was heerlijk was alleen niet klaar op afgesproken tijd jamner

Adjai
14 fevereiro 2023

Heerlijk en veel gegeten ...

Robert
13 fevereiro 2023

Heerlijk!

Natascha
11 fevereiro 2023

Voor ons de eerste keer omdat we tijdelijk in de buurt wonen. Lekker gegeten, knapperige babi pangang. Komen zeker nog een keer terug.

Claudia
7 fevereiro 2023
Bianca
7 fevereiro 2023

Lekker eten.

L. v. Eijken
6 fevereiro 2023

Tip gehad van een kennis, we zijn woonachtig in Esbeek. Goede website en de bestelling was op tijd klaar. Was erg lekker, de moeite waard van het rijden naar Tilburg.

H.J. Meijer
27 janeiro 2023

Eten was snel klaar. Vriendelijke dames achter de balie. Eten was goed warm met nog knapperige groente. Tot ziens :)

Henricus
12 janeiro 2023

Uitstekende kwaliteit loempia’s en grote portie Bami. Prijs kwaliteit prima in orde. Ga zo door zou ik zeggen.

Ton Buijs
11 janeiro 2023

Het was weer heerlijk. Persoonlijk mag van mij de atjar minder zoet, die vond ik eerder lekkerder

Patrik
2 janeiro 2023

Lekker en veel voor weinig, vriendelijk personeel top!!!

Harry
17 dezembro 2022

Heerlijk eten, voor ons de vaste Chinees voor afhaal. Moeten er een stukje voor rijden maar zeker de moeite waard.

Adjai
16 dezembro 2022

Heerlijk gegeten.

Ton
27 novembro 2022

Helaas gedeeltelijk niet gekregen wat ik besteld had

Karel Jansen
25 novembro 2022

Prima kwaliteit en lekker. Snelle service, gemakkelijk parkeren. Een aanrader !!

Marga
19 novembro 2022
Jeanny
18 novembro 2022

Gemakkelijk te bestellen, af te halen en ook nog lekker

Patrik stakenburg
12 novembro 2022

Lekker eten, goede service.

Ton Buijs
9 novembro 2022

Heerlijk, krakend verse tjap tjoy, perfecte bami. De atjar is de laatste tijd wat zoeter, mag van ons ietsje minder. Verder altijd een genot om lekker thuis chinees te eten!

Peter van Hees
7 novembro 2022

Binnen 1 minuut weer richting huis, bestellen via hun site werkt super. Was bang dat ik achteraan zou moeten sluiten toen ik binnenkwam, maar binnen een tel noemde ze mijn naam en kon mijn bestelling meenemen. Top Niet onbelangrijk het was ook lekker!

John sanders
5 novembro 2022
Helga de Brouwer
30 outubro 2022

Alleen maar complimenten voor deze zaak. Wat een vriendelijkheid en echt heel makkelijk om online te bestellen en precies te weten wanneer het klaar staat. Het was heerlijk eten en ruim voldoende. We hebben enorm genoten.

Synthia
27 outubro 2022

Lekker en veel te veel. Echt waar voor je geld dus.

Ton Buijs
26 outubro 2022

Tjap tjoy heerlijk en krakend vers, jammer dat de bami deze keer iets te gaar was

G.Adams
22 outubro 2022

Prima zaak, alleen tijdens het wachten mag er wel wat muziek op de achtergrond.

Marie-José de Koning
18 outubro 2022

Echt heel lekker een MEER dan voldoende!

Rian
17 setembro 2022
Ton Buijs
7 setembro 2022

Zoals altijd een dikke 10

Pierre Verhagen
5 setembro 2022

Vriendelijke bediening en het eten is gewoon goed zoals dat al jaren (+/_ 50 jaar) is.

R Smits
30 agosto 2022

De heerlijkste chinees van Tilburg en omstreken.. Veel voor weinig

Jaap vd bunt
29 agosto 2022

Lekker,goed warm en snel

Frank
26 agosto 2022
Ton
23 agosto 2022

Heerlijk, goed warm en krakend vers, zoals altijd!

Marco
15 agosto 2022

Heerlijk gegeten, netjes verpakt, vriendelijk personeel, aanrader

Nina
2 agosto 2022

Was heerlijk, stond keurig op tijd klaar. Je krijgt veel in een menu voor een normale prijs.

Ton
1 agosto 2022

Super, zoals altijd! Heerlijk vers en goed warm!

Ton
19 julho 2022
G.Adams
15 julho 2022

Goede service en lekker eten

Lyrija
10 julho 2022

Blij dat jullie weer terug zijn alleen jammer dat ik het nu pas weet. Maar zoals altijd is de kwaliteit super en smaakt het net zo lekker. En de porties zijn ook gebleven zoals wij van jullie gewend zijn.

Patrik stakenburg
8 julho 2022

Op tijd klaar, en uitstekend etenđŸ‘đŸ»đŸ˜ƒ

Jo
8 julho 2022

Smaakte weer heerlijk

Ton Buijs
4 julho 2022

Het eten zoals altijd heerlijk, vers en van goede kwaliteit. Ook heel attente medewerkers

Harry
2 julho 2022

Super lekker eten. Vriendelijk personeel dit is zeker Ă©Ă©n van de betere, zoniet de beste, "afhaalchinees" in Tilburg

Pieter Ooijen
26 junho 2022

Netjes verzorgd en mooi optijd

Richard
14 junho 2022

Weer lekker kip kerrie met nasi gehaald. Heel erg lekker !

Harrie van Nieuwkuijk
6 junho 2022

was lekker van smaak. op de aangegeven tijd klaar en leuke nette bediening

Ton Buijs
3 junho 2022

Heerlijk en krakend vers zo als altijd!

Len
29 maio 2022

makkelijk online te bestellen, prima kwaliteit en op tijd klaar om opgehaald te worden.

wes
24 maio 2022
Harrie van Nieuwkuijk
23 maio 2022

Het eten was heerlijk en ruim voldoende

Wesley
28 abril 2022

Vriendelijke baliemedewerkster, en het eten was goed. Voor herhaling vatbaar.

Claire
25 abril 2022

Super lekker

Lennart
24 abril 2022

Lekkere gerechten, goed gevarieerd, Heerlijk gegeten, enorme hoeveelheid per persoon, maar een normale prijs/kwaliteit verhouding (je kan dus gerust voor wat minder personen bestellen). De babi panghang was wat rijkelijk aan de gember.

Ton
19 abril 2022

Is gewoon heel erg lekker met verse ingrediënten en bestellen via de webshop werkt perfect

Berry van der Meijden
16 abril 2022

Op de afgesproken tijd klaar, flinke hoeveelheden en super lekker ! Zeer zeker voor herhaling vatbaar !!

Anoniem
3 abril 2022
Claudia
2 abril 2022

Voor 3 personen een Indische rijsttafel besteld en twee dagen van gegeten zoveel het was, en het was erg lekker.

Berry van der Meijden
29 março 2022

Precies op de afgesproken tijd klaar en superlekkere gerechten in ruime hoeveelheden.

Ton Buijs
12 março 2022

Perfect en heerlijk vers en knapperige tjap tjoi. Online bestellen en betalen is ideaal. Staat precies op tijd klaar!

Franci Weel
10 março 2022

Eindelijk weer eens een Lekkere Loempia op,kom zeker nog een x bestellen.

Anoniem
6 março 2022
Harry
1 março 2022

Superlekker eten besteld via de app. Werkt perfect. Ook zijn de mensen in de winkel altijd vriendelijk. Toppertje hoor daar op Broekhoven. Voor ons wel dik 5km rijden maar hebben het er graag voor over.

Ton
25 fevereiro 2022

Ideaal om online te bestellen. Eten was heerlijk en krakend vers. Dit hebben we gemist! Blij dat ze weer open zijn

Peter kuijpers
20 fevereiro 2022

We hebben weer lekker gegeten

Mirjam
11 fevereiro 2022

We hebben heerlijk gegeten! Ik was erg verrast door de vegetarische loempia. Smullen! Zeker voor herhaling vatbaar. Fijn dat er weer een chinees in de buurt zit.

Schellekens
11 fevereiro 2022
Jolanda
6 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker, grote porties. Zelfs de halve porties zijn erg groot. Vriendelijk personeel.

Vic
24 janeiro 2022

Prima , was op tijd klaar en lekker . Ruim voldoende eten

Huub
22 janeiro 2022

Je krijgt veel voor je geld. Het was ook op tijd klaar. We bestellen zeker nog een keer.

van Laerhoven
21 janeiro 2022

Heerlijk eten zeer gevarieerd en smaakvol.

John
10 janeiro 2022

Bestelling via website werkt prima, service is goed en het eten met verse ingredienten smaakt nog steeds goed@

Guus Bertens
9 janeiro 2022

Fijn om weer een goede “Chinees” aan de zuidrand van Tilburg te hebben. Ook vanuit Hilvarenbeek goed te bereiken. Parkeren is makkelijk. Belangrijkste: het eten was voortreffelijk!

Peter kuijpers
18 dezembro 2021
Fred
12 dezembro 2021

Heerlijk

Anoniem
6 dezembro 2021
Fam Verbeek
4 dezembro 2021

Geweldig eten, alles precies op tijd klaar. Alleen jammer dat je op de bon niet duidelijk kan zien wat je besteld hebt.

Silvia van dijk
2 dezembro 2021

Ik vond het heerlijk. Benieuwd na de andere gerechten.

herman
27 novembro 2021

lekker en snel

Timo
21 novembro 2021
Sylvia Haans
14 novembro 2021

Superhandig!!! via site besteld op de aangegeven tyd klaar en wederom ontzettend lekker

Verbeek
12 novembro 2021

Bestelling stond keurig op tijd klaar en het eten was weer geweldig!

Lisette Haneveer
1 novembro 2021

Eten smaak te heer

Timmermans
22 outubro 2021
Hoenders
17 outubro 2021

Fijn dat ze weer open zijn.Weer lekker gegeten. De loempia's zijn weer top.Tot snel maar weer.